Bantu Zulseffort Untuk Pusingan Akhir Gadget Impian

Denaihati telah pun mengumumkan pusingan terakhir untuk Gadget Impian telah pun bermula.  Antara 103 orang peserta yang menyertai contest, Zulseffort adalah salah seorang daripada 13 orang yang terpilih ke peringkat akhir. Terima kasih kepada yang membantu tempohari terutama rakan strategik, yanmieonline, paihujey dan yiedpozi serta semua yang menyertai contest anjuran zulseffort mahupun yang membantu secara sukarela.

Baiklah, 

Dalam peringkat akhir ini , Denaihati akan :

  1. Publish entri peserta di blog denaihati.com secara random.
  2. Peserta diberi masa 7 hari untuk promosi semaksima mungkin untuk mendapatkan sebanyak mungkin jumlah retweet , google + 1, FB like, LinkedIn dan komen sekurang-kurang 7 perkataan pada entri yang di publish itu.
  3. Kiraan markah:  70% Jumlah keseluruhan Retweet + FB LIke + Google Plus +  LinkedIn + Total Komen + Total Points Reward , 30 % daripada penganjur dan penaja.

Zulseffort pun tak pasti sempat ke tidak buat campaign dalam masa 7 hari. Cadang nak buat giveaway tapi tak taulah lagi tengok jadual. Format giveaway pun belum betul-betul finalize lagi.

Esok Zulseffort akan balik ke Kelantan, kemudian Hari Isnin ke Terengganu, bawa keluarga jalan-jalan. Hari Rabu baru balik sini. Cuti-cuti Malaysia kata orang.

Sama-sama tunggu ya, mana tau ada giveaway lagi dari Zulseffort.com dan rakan strategik. Jangan lupa bagi social vote anda untuk entri zulseffort.com di blog denaihati nanti apabila entri dipublish.


12 thoughts on “Bantu Zulseffort Untuk Pusingan Akhir Gadget Impian

    • @yanmie, terima kasih kakyan, InsyaAllah ada tu.. cuma kali ni content keluar mungkin tak serentak.. =) , idea dah ada sedikit sebanyak.. kebetulan esok nak balik kampung, tak sempat nak betul2 finalize lagi. Kalau sempat saya email cadangan pada kak yan nanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge