Buat Duit Dengan Churp-Churp – Twitter juga Facebook

Pembaharuan ChurpChurp

Akhir-akhir ini saya tengok kebanyakan program-program buat duit twitter banyak membuat perubahan. Sponsoredtweets kini menambahkan cost-per-click ads. Adly melebarkan sayapnya ke Myspace dan twitter Application. Mylikes ada pertambahan untuk pengguna youtube. Manakala Churp-Churp pula melebarkan sayapnya ke facebook!

Hari ini agak heboh juga di twitter berkenaan perkara ini. Churp-Churp  juga muncul dengan penampilan baru yang lebih mesra , lebih mudah difahami.

Berikut adalah post terbaru di blog churpchurp.

ChurpChurp has been going through a major revamp process, now say hello to the new and improved ChurpChurp!

In our efforts to up the quality of our campaigns to cater to the needs of all our partners, it’s official that we are now venturing into various publishing platforms!

Love sharing about an upcoming event, or interact and discuss with your peers on the latest gadgets in town?

Do beyond social networking in cyberspace by making some ka-ching from your Facebook, Twitter and other social networking sites all these by simply sharing on them AND get rewarded!

Don’t worry, we won’t hijack your Facebook account and publish ads on our behalf (refer to F.A.Qs), Authorize both Facebook and Twitter in your ChurpChurp account  … sila ke post tersebut untuk makluman lanjut

Sebelum ini ramai juga yang sudah berjaya cashout daripada ChurpChurp. Namun begitu ada juga yang baru bermula. Ini sudah tentu merupakan berita baik buat anda para Churpers terutama yang baru bermula. Churpers yang ada akaun facebook kini sudah mula boleh menjana pendapatan tanpa perlu modal sebagaimana dalam login facebook dapat duit. Sambil anda berhibur bersosial di facebook sambil jana pendapatan. Sekurang-kurangnya ada juga hasil.

Kepada anda para churpers, good luck saya ucapkan. Semoga mendapat pendapatan berganda dari churp-churp.

Just wondering … Adakah churpchurp akan melebarkan sayapnya ke friendster dan myspace pula?  Buat duit twitter dan facebook bersama Churpchurp di  http://churpchurp.com

—————

p/s  Saya sudah delete akaun facebook. Setakat ini belum tertarik untuk kembali berfacebook.

22 thoughts on “Buat Duit Dengan Churp-Churp – Twitter juga Facebook”

  1. Hayee~ sja2 cri2 kerja nak dibuat..tiba2 je terjumpa smua ini~ sya nak daftar tpi kn~ Utk pendaftaran negera Brunei tak de..so apa sya nak buat…rugi la f tak join punya…huhu :’ [
    ayda´s last blog post ..Laughing time

    1. Terima kasih singgah sini,

      Setakat ini ChurpChurp ni untuk negara Malaysia dan Singapore jer.

      Mungkin Ayda boleh sertai program lain serti Adly dan SponsoredTweets , yang memang terbuka untuk semua.

Leave a Reply