[Closed] Cabutan bertuah Komen Dan Menang

Assalamualaikum dan selamat pagi semua,

Saya sebenarnya baru sahaja menyemak penyertaan contest setiap peserta di denaihati.com. Takut pun ada bila tengok jumlah komen, like, RT, Google +1 , dan inShare diorang.

Saya tengok entri saya banyak tertinggal bahagian komen. Jadi saya ingat nak buat contest komen dan menang sekejap. Nak join mudah sahaja.

  1. Pergi ke http://denaihati.com/samsung-galaxy-tab-10-1/
  2. Tinggalkan 3 komen iaitu tidak kurang dari 7 patah perkataan di blog post tersebut (a) Gadget impian anda (b) Apa yang bestnya gadget impian korang tu? (c) Doakan zulseffort menang contest ni (sangat perlukan doa kalian – kalau 40 orang doa orang tua-tua kata makbul)
  3. Tinggalkan komen di blog post ni menyatakan penyertaan anda sertakan juga id yang korang guna untuk komen tu.

Contest berakhir 22/2/2012

5 Pemenang dipilih berdasarkan undian. USD 2 ke paypal. 

Minta jasa baik  retweet, +1, like, inShare post zulseffort disana, boleh juga tekan button dibawah ni dan komen lebih sikit.

p/s  Klik sini untuk tengok Ebook percuma dan Contest sempena penyertaan zulseffort di gadget impian ni


18 thoughts on “[Closed] Cabutan bertuah Komen Dan Menang

  1. Pingback: Bantu Zulseffort Menang Galaxy Tab 10.1 | Zulseffort

  2. Pingback: Terima Kasih Kepada Yang Menyokong | Zulseffort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge