Pemenang Ebook SEO Sergeant , Twitter Boom , Facebook marketing Mania dan Komen Sniper dari Yied

Sekarang ni zulseffort dah kembali blogging, dan yang paling penting macam zulseffort kata dalam post bertajuk penat, ada beberapa hutang yang perlu disetelkan, post ini melangsaikan satu hutang iaitu mengumuman pemenang untuk contest Retweet dan Menang Ebook tajaan adik YiedPozi kita.

baiklah tanpa melengahkan masa zulseffort.com menyenaraikan peserta berikut sebagai pemenang, peserta dipilih menggunakan random.org semata-mata.

Pemenang contest YiedPozi dan Zuls

Pemenang ebook yang bertuah adalah seperti berikut:

  1. SyahrilHafiz memenangi hadiah ebook bertajuk SEO Sergeant
  2. Mohdisa akan mendapat ebook bertajuk Twitter Boom
  3. Ezanykun akan memenangi hadiah ebook bertajuk Facebook Marketing Mania
  4. Khairul Anuar akan memenangi hadiah ebook bertajuk Komen Sniper
UPDATE!! : Yied bermurah hati untuk memberi keempat-empat ebook kepada keempat-empat pemenang.. :D , hubungi yied di facebook ya :D 

Zulseffort.com mengucapkan tahniah kepada yang menang.  Terima kasih banyak-banyak diucapkan kepada Yied. Kepada yang tak menang anda sebenarnya boleh membeli ebook-ebook tersebut pada harga yang sangat berbaloi dengan Yied. Hubungi Yied di facebook ya : http://www.facebook.com/yiedpozi

Untuk pengetahuan anda juga Yied merupakan seorang designer yang hebat dalam design header dan banner. Bukan calang-calang sebab Yied juga telah pun menghasilkan ebook bertajuk Rahsia Photoshop. Kalau anda nak dapat skill hebat design header dan banner dan bermain photoshop  dan yang paling penting buat duit dengan photoshop.. silalah dapatkan ebook tersebut.

Klik banner di bawah:

 

 

8 responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge