Zuvvu Ganti Twtbuck Buat duit dengan twitter, facebook, linkedin

Satu program yang asalnya program buat duit dengan twitter, Twtbuck kini dijenamakan semula sebagai Zuvvu. Zuvvu ialah sebuah program untuk anda buat duit dengan twitter, facebook , linked in dan lain-lain lagi.

3 Cara Buat Duit Dengan Zuvvu

Ada tiga cara untuk dapat duit melalui Zuvvu iaitu dengan cara:

  1. Menyiarkan iklan daripada advertiser dan dibayar secara pay per click
  2. Menyiapkan tugasan melalui Task seperti membuat review , signup dan lain-lain lagi. Bayaran sudah tetntu berbeza mengikut task.
  3. Melaui Cashback Offer iaitu program diskaun. Anda beli sesuatu produk melalui Zuvvu, anda akan dapat pulangan wang.

Iklan tugasan dan cashback offer ialah mengikut negara. Setakat ini tiada lagi cashback offer dan task untuk kita dari Malaysia. Manakalan untuk ads pun sama, namun begitu, kita boleh kongsi ads yang US targeted dan cuba dapatkan click daripada targeted country tersebut.

Semasa post ini ditulis, belum ada lagi klik yang dibayar untuk klik dari Malaysia.  Saya ada menghubungi pihak Zuvvu melalui twitter, dan ini jawapan mereka:

Sistem Point

Zuvvu juga mempunyai sistem point dimana anda boleh ada dua jenis point iaitu plastic points dan juga gold point. Point ini boleh ditukarkan untuk menaikkan ranking didalam Zuvvu.  Lagi tinggi ranking lagi banyaklah boleh dapat peluang pengiklanan. Gold point pun boleh ditukarkan kepada bentuk duit juga.

Cashout

Untuk Cashout anda cuma perlu mengumpul USD5. Dan anda boleh cashout ke akaun paypal setiap minggu apabila mencapai target pendapatan.

Untuk menyertai Zuvvu anda boleh klik disini

9 thoughts on “Zuvvu Ganti Twtbuck Buat duit dengan twitter, facebook, linkedin”

Leave a Reply